Новини

Гимназисти с безплатен достъп до дигиталната образователна платформа iZZI

През учебната 2024/2025 година учениците, които използват учебниците на издателство “Клет България”, ще могат да се възползват от образователните материали в платформата

 От предстоящата учебна 2024/2025 година  учениците от гимназиален етап, които учат по изданията на „Анубис“, „Булвест 2000“, „Изкуства“ и Klett, ще могат да се възползват от безплатен достъп до електронните ресурси в образователната среда iZZI. Освен достъп до електронните учебници, учениците ще могат да се възползват и от допълнителните интерактивни материали в платформата.

iZZI е модерна и иновативна платформа на издателство „Клет България“, която събира на едно място над 65 000 ресурса. Те са разпределени в над 300 учебника и повече от 30 000 интерактивни задачи, повече от 100 3D и VR панорами, над 4 000 видеоматериала, повече от 11 000 аудиоматериала, различни образователни игри и симулации. Сайтът е разработен, за да предложи на учителите нов подход към преподаването на учебния материал, a учениците от своя страна да имат достъп до следващо поколение образователна среда, в която обучителният процес преминава по занимателен и интерактивен път.

Всеки ученик може да активира безплатния достъп до електронните ресурси като  създаде профил „ученик“ при регистрация в www.id.klett.bg. В профила се влиза през платформата bg.izzi.digital, където се въвежда отпечатан в хартиеното издание на съответния учебник код. В учебника са отпечатани три кода за активиране за учениците през трите последователни години на употреба на съответния учебник.

До платформата има осигурен свободен достъп и за всеки учител, избрал да работи с образователните материали на издателство “Клет България”, отново след регистрация в www.id.klett.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *