ИзкуствоМоето хобиНовини

Влогърът Боян Тодоров: „За да станеш популярен, правилният път е да правиш това, което ти харесва“

22-годишният инфлуенсър Боян Тодоров, познат още като RedBoy, заради обичайните му червени визии, е звезда сред тийнейджърите. Той е влогър, актьор, певец, тв водещ и тиктокър.

– Г- н Тодоров, как се става известен блогър като вас и така популярна личност?

– Аз самият не се възприемам за известна личност. Явно съдържанието, което качвам, и въобще всичко, което правя, е достигнало до доста хора. Смятам, че за да станеш популярен, правилният път е да правиш това, което ти харесва. Ако е писано, то би просъществувало и достигнало до повече хора, които също биха го харесали. Със сигурност обаче това, което правим, трябва да бъде нещо, което да ни носи удоволствие и самите ние да вярваме в него.

– Вие сте роден и израснал в Русе. Какво е чувството, когато се връщате в родния град, за да пеете или да бъдете водещ?

– Чувството е страхотно, защото усещам, че със всяко следващо излизане на сцената аз ставам по-уверен, по-щастлив и по-добре владея гласа си, сценичното си поведение и самата публика.

– Какви нови проекти можем да очакваме скоро от Вас?

– Не мога да кажа с точност какви точно ще са те, но със сигурност ще бъдат разнопосочни, както на театралната сцена, така и на кино екрана, също и Интернет, а и в музикалните среди.  Със сигурност тази година за мен ще бъде интересна, вълнуваща и всеобхватна.

Виктор Калицов

8 г клас ПЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *