Лично творчествоМоето хобиТийн успехи

Ученик от Гимназията по туризъм е автор в поетичния сборник „Писма и малко падащи звезди“

В края на 2023 година, за пореден път се проведе Третият международен поетичен конкурс „Защо пиша това писмо?“, организиран от литературен клуб „Многоточие“ и Издателска къща „Многоточие“. Тема на конкурса тази година беше: „Писмо и малко падащи звезди“.
Ученикът Милен Кирчев от 12 клас, специалност „Екскурзоводско обслужване“ на Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ за пореден път взе участие в конкурса, представяйки две свои стихотворения „Гробище за спомени“ и „Искам нещо да ти кажа“.
В конкурса участваха 223 поетически творби, изпратени чрез 172 писма от различни краища на страната ни, както и от автори от Германия, Австрия и Чешка република.
Участниците в конкурса са разделени в две възрастови групи – до 18 г. и над 18 г. Едно от условията на конкурса е писмата да са написани на ръка и по този начин всеки участник да има възможност да прояви творческите си умения и оригиналност при оформянето им – колажи, рисунки, картички, стихотворение във вода, във вид на игри, пъзели, дневници и много други.
Най-добрите произведения от конкурса са събрани в сборник „Писма и малко падащи звезди“, в който своето заслужено място намериха и двете творби на талантливия бероновец Милен Кирчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *