Моето училище, моят класНовини

Обновената библиотека на СУ „Бачо Киро” в Павликени – източник на вдъхновение и знание

Читателите на училищната библиотека в СУ „Бачо Киро” се наслаждават на свежата атмосфера и обновената обстановка, благодарение на НП „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“. Библиотеката е истинска съкровищница на времето, където малки и големи могат да открият богатството от знание и вълнуващите приключения, съхранявани между кориците на книгите. Тя е място, където миналото среща настоящето и обогатява бъдещето.
Обновената библиотека предлага разнообразие от литературни жанрове и автори, което позволява на учениците да разширят своите литературни хоризонти. От класическа литература до съвременни бестселъри, от фантастика да поезия – има книги за всеки вкус и предпочитание. Това стимулира четивната активност и поощрява учениците да развиват своята грамотност.
Лъчезарният библиотекар г-жа Радка Лазарова е сърцето на това място, като посреща всеки посетител с усмивка и готовност да помогне. Тя не само предлага разнообразие от книги за всеки вкус и интерес, но и създава уютна и приятна атмосфера, която привлича нови читатели. Нейната любов към книгите вдъхновява всички около нея да откриват богатството на литературата.
Училищната библиотека е не само място за съхранение на книги, а по-скоро център на образование, иновации и култура. Тя предоставя на учениците и учителите богатство от възможности за развитие и растеж, които вдъхновяват и подпомагат тяхното обучение и личностно развитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *