Моето училище, моят класСътворено в час

Табла с историята на велики българки украсиха фоайето на Гимназията по икономика

8 март отбелязахме и в Старопрестолна професионална гимназия по икономика „Д-р Петър Аладжов“. Този ден е много специален за всяка жена, преборила се с трудностите на живота.

„Майката е най-важният човек в живота ни, тя е тази, която ни мисли дни и нощи дали сме добре, дали сме яли, облечени ли сме и как се чувстваме. Тя разбира болката и страданията ни, никога не се отказва от нас и не ни предава“, споделя Рая Мирославова, ученичка от 8 „б“ клас.

Ученическият съвет на гимназията отново се погрижи празникът да бъде специален за всички дами, работещи в училището. За всички имаше подготвена картичка, изработена от членовете на ученическия съвет.

Участниците в клуб „Дигитална реклама и дизайн“ се бяха погрижили за доброто настроение, като с помощта на знанията си получени от госпожа Камелия Божинова изработиха великолепни персонални картички за всяка дама в училището.

По случай празника, членовете на ученическия съвет изработиха табла, посветени на велики българки, променили България. Сред тях са Антоанета Селенска, Валя Балканска, Стефка Костадинова, Баба Тонка и още много други.

Ивелина Николова, 8 Б клас,
СПГИ „Д-р Петър Аладжов“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *