Лично творчествоМоето училище, моят класТийн успехи

Медине Хасанова с трето място в Националния конкурс по гражданско образование

Медине Хасанова от 11 „д“ клас в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ спечели трето място в Националния конкурс по гражданско образование „Хората – еднакви и различни“ – 2023г.
Заслужено признание за единадесетокласничката Медине Хасанова, която е класирана на трето място във Втора възрастова група – VІІІ – ХІІ клас на Националния конкурс по гражданско образование „Хората – еднакви и различни” – 2023 г. Медине получи грамота и медал за есето си „Животът, като основна ценност“, което засяга екзистенциално-философските проблеми на младите хора и как те намират смисъла на своя живот в 21.век.
Ежегодният национален конкурс по гражданско образование се организира от Министерството на образованието и науката и Националния дворец на децата в София и цели да активизира интереса на учениците към правната проблематика и да ги стимулира към усвояването на знания, умения и компетентности, необходими за ролята им на граждани в съвременното общество; да съдейства за развитието на подрастващите в дух на уважение към човешкото достойнство и ценност, равноправието и свободата.
За конкурса тя е мотивирана и консултирана от своя учител по гражданско образование г-н Тодор Видиновски, който също бе сред наградените учители.
Творческо вдъхновение и много успехи пожелаваме на талантливата Медине и нейния учител!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *