Моето училище, моят класТийн успехи

Призови места спечелиха възпитаници на СУ „Владимир Комаров“ в състезанието „Мога и знам как“

И тази година учениците от професионалните паралелки „Автоматизация на непрекъснати производства“ и „Автоматизирани системи“ в Средно училище “Владимир Комаров“, станаха част от националното състезание „Мога и знам как“ по приложна електроника. Разделени в две възрастови групи, в първата част на състезанието те решаваха теоретичен тест, а във втората – изпълниха практическата задача, състояща се в запояването на електронна платка.

В Първа възрастова група призовото място взе Преслава Генова от 9 клас, второ място – Радослава Дамянова – 10клас, трето – Габриела Сотирова от 9 клас и на четвърто – Иван Палазов от 9 клас.
Във втората възрастова група – първото място взе Сузана Росенова от 12 клас, второ – за Асан Алиев от 11 клас, трето – за Али Ибришимов, и четвърто – за Мехмед Ибришимов.
Състезателите се справиха блестящо и напълно заслужиха поздравленията и наградите от организаторите на състезанието – фирма „Елимекс“, в лицето на инж. Детелина Иванова. Грамоти, осигуряващи им прием в Технически Университет – Варна, получиха и от доц. Георгиева, която беше гост на състезанието.
Пожелаваме успех на нашите ученици и очакваме с нетърпение класирането за следващия регионален кръг на състезанието! Вие можете и знаете как да спечелите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *