Скъпо дневниче

Тийнхороскоп 16-22 октомври: Имате седем дни да затвърдите постигнатото и да празнувате успехите си

Овен

Тази седмица, мили овнета, е много ключова за вас. Ще разберете на кого можете да се доверите и да разчитате. Ще „видите“ със сърцето си тези, които не са ви истински приятели и, ако сте достатъчно смели, ще се разделите с тях. Знам, че не е приятно и е трудно да се разделяш с приятел, на когото си имал безрезервно доверие, но понякога е по-добре да преживееш такава промяна, отколкото да пазиш до себе си човек, който няма проблем да те предаде, когато му е удобно. Колкото и да не ви се вярва, ще се справите, дори ще намерите време за купон и ще зарадвате проницателното си сърце.

Телец

Като си помисля какви бяхте апатични и лениви преди две-три седмица и колко сте експанзивни сега… Чудесно развитие на нещата, Телци. Е, да, понякога действате непредвидено, но в повечето случаи сте справедливи и към себе си, и към близките си. Понякога реакциите ви са провокирани от желанието ви да разтърсите ежедневието и да промените статуквото. Това е прекрасен мотив, но трябва да знаете, че лидерската позиция, за която се преборихте, може да ви поизмори. Тя идва с очаквания от околните. Можете ли да им отговорите?

Близнаци
Вие, близнаци, навлизате в период на затишие. Успокоявате се, намалявате темпото, сякаш, за да съберете сили за нови подвизи. Умеете ги тези работи – да живеете ту на гребена на вълната, ту под нея. А това си е наистина изкуство. И сега, в това спокойно време, ви препоръчвам да останете малко сами със себе си. Обърнете си внимание, подарете си вкусна и здравословна храна, помислете как да поддържате тялото си активно и през по-хладните дни, които идват.

Рак

Предстои ви супер седмица. С каквото да се захванете, ще го довеждате до успешен край. Разговори, уроци, срещи, запознанства… Уау! Ще имате приятни изненади. Не се отпускайте обаче. Стойте с широко отворени сетива, защото някои от събитията, които ще ви се случат през тази седмица, може да са показателни и с по-далечна перспектива. Може да не успеете да разчетете посланията на „случайностите“, но се опитайте да не ги подминавате и да не ги загърбвате. Когато сте готови, всичко ще ви бъде ясно.

Лъв
Умеете вие, лъвове, да се справяте с трудностите. Когато решите да не покажете нокти и зъби и да се вслушате в думите на близки и приятели, ставате много забавни и изобретателни. И започват да се появяват внезапни възможности, които ви действат мотивиращо и позитивно. Тези от вас, които са действали така, сега ще се радват на успехи. А тези от вас, които дори са съумели да намерят сили и да се извинят за казана накриво дума или прекалено действие, ще си получат приятел обратно и то завинаги!

Дева
Деви, възползвайте се от този благоприятен за вас период, за да подреди малко идеите си. Запишете целите си, вижте за кои имате точно сега сили. От „големите“ не е нужно да се отказвате. Просто може да ги разбиете на по-малки и да започнете да си ги сбъдвате. Всичко това ще ви позволи да влезете малко по-дълбоко в себе си и да повярвате истински, че можете.

Везни

Тези от вас, които изберат да се борят за лидерските позиции (говорихме за това миналата седмица), ще трябва добре да преценяват хората, с които се сприятеляват. Общо-взето вас е трудно да ви излъже човек, защото сякаш виждате в него, но все пак, бъдете бдителни. Няма нужда да приемате за приятел някой, който после ще ви забие нож в гърба. По-добре е да се борите сами, отколкото с фалшиви помощници. Затова по-добре, направете чистка на обкръжението си.

Скорпион
Скоприончета, вие можете да бъдете верни приятели. Можете да се раздавате, независимо колко усилия ви струва това. Тази седмица ще имате възможност да сътворите много добро и покрай това ще ви се наложи да преосмислите някои приятелства. Има хора, които не заслужават такова отдаване, затова е добре да се научите да виждате и да усещате тези хора.

 

Стрелец
За вас, стрелци, идва пикът. Започнахте с период на активност, преминахте през дни на себеоткриване и се научихте да приемате предизвикателствата. Сега навлизате в период на, да го наречем, звездопад. Тази седмица ще провери дали наистина умеете да балансирате между добрата планировка и изненадващите обрати.

 

Козирог

Нищо не може да ви събори сега, козирози. Силни сте, всичко ви се получава с лекота и нямате причини за притеснение. Не се разсейвате обаче от уроците. Бъдете стриктни в училище, за да не ви се налага да наваксвате. Все още сте в самото начало на учебната година и можете да си я подредите така, че да не ви създава проблеми. Не изоставайте, за да не догонвате и просто няма да усетите как ще се извърти тази учебна година.

Водолей

Вие наистина сте неуправляеми, водолейчета. По-често не слушате съветите на другите и действате прибързано. После страдате. Е, давате си вид, че нищо не ви засяга, но това не е вярно. Нито сте толкова корави, колкото показвате, нито сте недосегаеми. Не е страшно понякога да показвате слабостта си и да молите за помощ. Периодът пред вас е чист и светъл и, ако решите да успокоите темпото и да отслабите малко хватката над другите, ще видите колко приятели имате и колко много от тях всъщност са готови да ви следват, стига да ги водите спокойно и без натиск.

Риби

Да, чудесно се справяте, риби. Хванахте вълната и сега сте пълни с енергия. Харесва ви динамична обстановка, лесно приемате промените и всичко ново, което иска да влезе в живота ви. А това, което не ви харесва, макар и да е ново, много умело отстранявате от пътя си. Бъдете активни, но не прибързвайте нито в действията си, нито в чувствата. Анализирайте внимателно случващото се, то ще ви подскаже как да действате във всякакви ситуации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *