Моето училище, моят класМоето хобиНа стадиона

Гвардейците на Гимназията по туризъм попълниха колекцията от спортни трофеи на училището си със сувенири от големи спортисти

Представителите на IX Етърски ученически гвардейски отряд от Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ връчиха на директора на училището си Татяна Данчева сертификата за участието им в национална среща-обучение за млади лидери. Обучението, проведено от Сдружение „Младежки гвардейски отряди“, бе на тема „Младите хора – Бъдещето на България – с неограничени възможности“.

Представена бе и грамота за участието на отряда в честването на годишнина от големите царски маневри при с. Поликраище. В паметната витрина, наред с отличията на отряда, бе изложена реплика на завоюваната от Христо Стоичков „Златна топка“ с автограф от футболиста, книга и фен картичка на „Камата“.

Отличията и ценните сувенири от големите български спортисти ще допълнят колекцията в специалния кът на Ученическия гвардейски отряд.

Представителите от IX Етърски гвардейски отряд при Професионална гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ присъстваха на откриването на уникална експозиция от най-голямата частна колекция от спортни трофей, екипировка и принадлежности на десетки велики български спортисти, европейски, световни и олимпийски шампиони. Експозицията бе подредена в една от залите на Историческия музей на гр. Пазарджик. На откриването присъстваха Христо Стоичков и златното момиче на българската художествена гимнастика Ренета Камберова. Участниците получиха автографи от Христо Стоичков и отнесоха за Старата столица реплика на Златната топка с автограф от „Камата“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *