Без категорияСветът около менСкъпо дневниче

Тийнхороскоп 4 – 11 септември: Чувствате се пораснали това лято…

ОВЕН

Тази седмица ще си вършите кротко рутинните задачи, без да поемате големи рискове или пък да се преработвате. Под рутинни задачи имам предвид почистване на стаята, намиране на раницата за училище, която вероятно е хванала паяжина, проба пред огледалото дали дънките още ви стават. Седмицата не блести с особени действия, ама и вие не сте в най-добрата си форма. Но пък тези от вас, които са решили в края на лятото малко да поработят, ще имат наистина добри постъпления.


ТЕЛЕЦ

Тези дни сте дипломатични и се опитвате да разрешите всички недоразумения около себе си със силата на думите. Добре ще ви се получи. Изморихте се все някой да ви се цупи, затова днес и утре ще поставите картите на масата. Ако успеете да решите малките недоразумения с усмивка, ако сте толерантни и изслушате докрай събеседника си, ще постигнете много и ще си осигурите наистина щастливи и спокойни последни дни от ваканцията. Вкъщи също всички ще са доволни от разумното ви и много зряло поведение.


БЛИЗНАЦИ

Заемете се сериозно със задачите си, насрочени за тази седмица. Те не са малко и някои от тях могат да бъдат не-съвсем-приятни. Но повечето са свързани с това да окажете помощ на други хора и затова не можете да биете отбой. Към сряда – четвъртък ще имате вълнуващи срещи с приятели от училище, с които по една или друга причина не сте се виждали цяло лято. Срещите ще бъдат толкова забавни и приятни, че ще се запитате не е ли всъщност страхотно, че само след десетина дена започва училището.


РАК

Нещата около вас претърпяват развитие и именно това е причината те да се случват толкова забързано. Темпото се засилва и това малко ви изморява и дори паникьосва. Съветът ми е – не бягайте от малките моменти на спокойствие, в които можете да се усамотите и да поемете глътка въздух. Позвънете на близък приятел, прекарайте един ден заедно и просто си побъбрете за смешни глупости. Това ще ви разтовари, ще проветри мозъка ви и ще осъзнаете, че всъщност всичко се развива правилно, а притесненията са само във вашата глава.


ЛЪВ

Тази седмица разсъждавате трезво и това ви помага да се чувствате уверени, защото контролирате събитията, или поне имате такова чувство. Днес денят всъщност е малко ленив, което е логичен спад след многото задачи, които свършихте през уикенда. Но още утре ще почувствате прилив на сили и на онова чувство за контрол над нещата, за което споменахме преди малко. Използвайте момента да довършите започнати дела, да изясните недоразумения. Акцентирайте върху отношенията с близките и семейството.


ДЕВА

При една част от вас седмицата започва напрегнато и носи доста изнервящи ситуации. Днес може малко да се обезкуражите и да загубите интерес към каквато и да е работа, но със сигурност още утре съдбата ще ви изненада с обстоятелства, които ще ви вдъхнат кураж. Сряда вещае срещи с приятели и комуникации, които са много позитивни и така ще е до чак до уикенда. Настроението ви ще скочи до небето. Така че една депресиращо започваща седмица ще се превърне в приятен, но и доста ползотворен период.


ВЕЗНИ

През тези дни е по-добре да стабилизирате постигнатото, отколкото да се залавяте с нови дела. Обърнете се назад и вижте дали не сте пропуснали нещо – в обещанията, които сте поели, в отношенията с приятели и особено със семейството. Не се оставяйте на мрачни мисли, защото няма никаква причина за тях. Всъщност планетите са силно на ваша страна, но кой знае защо вие си мислите, че хич не ви върви. Спасението е в срещите с приятели и в леките весели разговори, които ще ви върнат доброто настроение.


СКОРПИОН

Подгответе се за промени, които идват в живота ви независимо дали искате, или не. Това не трябва да ви плаши ни най-малко, защото промените всъщност са само към добро. Сега вие посявате зърната, които ще жънете по-нататък. Като осъзнаете важността на тези промени, изведнъж ще се почувствате пораснали, сериозни и отговорни, и това усещане много ще ви хареса. Всичко, изброено дотук, нито за миг няма да ви попречи в петък или събота да си изкарате страхотно на някакво събитие, където ще се окажете център на внимание.


СТРЕЛЕЦ

Седмицата ви носи чудесни отношения с близките, но не чак толкова чудесни с „приятели“, които май само се представят за такива. Бъдете внимателни. По принцип тези дни сте доверчиви и добри, искате всички да ви харесват, но някой може да злоупотреби с отзивчивостта ви. Не, няма нужда да бъдете мнителни към всеки, който ви заговори, но просто внимавайте, когато давате обещания. Ако не сте сигурни, че ще ви хареса да направите нещо, кажете, че искате да си помислите до другата седмица, примерно.


КОЗИРОГ

Краят на ваканцията ви натъжава, но не чак толкова. Всъщност често се улавяте, че мислите за училище, за приятелите… Понякога май там е доста по-весело. Ще ви дойдат на ума необикновени идеи, ще започнете да кроите смели планове за по-близкото и по-далечно бъдеще. Тези хубави мисли ще повдигнат тонуса ви и към сряда вече ще сте пълни с енергия. Може би най-после ще си почистите стаята или пък ще довършите книгите от списъка за лятото… В края на седмицата ще ви се прииска да направите драстична промяна във външния си вид.


ВОДОЛЕЙ

Тази седмица е ваш ред да сте разсеяни, хаотични и отнесени. Може би сте и малко влюбени, но това няма да го казваме на всеослушание. Все пак не се оставяйте на течението, за да не дразните околните с тоталния си непукизъм. Помогнете вкъщи с ремонта, напазарувайте или пък изненадайте близките си, като се опитате да им сготвите вечеря. Струва ви се тъпа идея, но ако ме послушате, после ще благодарите. Радостта на околните ще възнагради стократно усилията ви, а и ще ви извади от инерцията, която ви е обхванала.


РИБИ

Каква чудесна седмица, Рибки! Сякаш това лято изведнъж сте пораснали и сте станали по-отговорни, по-стабилни. Приемате и изпълнявате задачи, без да щадите сили и ентусиазъм. Иска ви се да подредите всичко – от стаята до мислите и дори до бъдещия си живот. Едни такива сериозни и задълбочени планове се въртят в главата ви. Това е чудесно, задръжте усещането, че имате сили да преобърнете света. Ще ви върви във всичко. Дори и тези от вас, които копнеят за голямата любов, може би ще я срещнат. Може да не е точно Голямата, но ще е Любов.

ТийнЗвездоброец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *