Скъпо дневниче

Тийнхороскоп 18 – 24 септември: Седмица да успокоим темпото и да се върнем истински в училище

Овен

За вас, малки овнета, предстои нещо като неутрален период. Няма да имате уау преживявания, обаче няма да имате и сериозни сътресения. Това важи и за училище, което започва вече сериозно, и за любовта, и за отношенията вкъщи. Звездите казват, че е по-добре да не се пъхате, където не ви е работа, за да не се сблъскате челно с непредвиден конфликт.

 

Телец

В началото на седмицата, вие телци, ще се окажете много заети. Аз не знам откъде идва тази ви ангажираност, след като е само първият от многото учебни дни, но ми се струва, че сами си създавате работа. Но щом така се чувствате добре, коя съм аз (само броя звездите), че да ви се меся. Контактни сте, разговорливи, затова и ще бъдете желана компания. Но добре мислете дали е удачно да казвате „да“ на всяка покана за парти.

Близнаци

Вие, близначета, сте многопластови личности и понякога е трудно да решите кого харесвате повече – себе си или някой друг. Никак не е лошо да имате добро самочувствие, затова е добре да се грижите за себе си. Не бъдете небрежни нито към външния си вид, нито към душата си, която всъщност ви прави истински добри. Бъдете естествени, непосредствени и дипломатични.

 

Рак

Рачета, повярвайте в себе си, за да повярват и другите във вас. Тези от вас, които са в ново училище и трябва да свикват с нови хора, имат нужда от това самочувствие. Ще си намерите бързо приятели, ако не се свивате в черупката си, а смело се отворите към останалите. Доверете се и на тях, и на себе си. Доверете се на интуицията си най-вече и тя ще ви води.

 

Лъв

Е, вие, лъвчета, нямате нужда от съвети за по-добро самочувствие. Светът обикновено е в краката ви (макар често това да е само във вашите представи). Но обикновено вие прекрасно се справяте с тази роля и отговорност на лидери. Ще имате доста покани за срещи през тази седмица, защото сияете, забавни сте и инициативни. Преценявайте, обаче, кои да приемете и кои да откажете любезно.

 

Дева

Настроението ви през тази седмица може да е доста меланхолично. Не че има сериозни причини за това, просто сте склонни да се отдалечавате от другите, защото ви е по-спокойно във вашите собствени мисли. Доста по-самокритични сте от обикновено, затова ще ви е нужно известно време, за да се успокоите и да се почувствате отново себе си.

 

Везни

Броите дните до ваканцията, а училището тъкмо започна! Ах, везни, везни. За вас е най-добре да медитирате, за да се укротите, но знам, че в мига, в който прочетете това, ще кажете: „да бе, да!“. Знам, че сте неспокойни души, все бързате, всичко ви е интересно. И идва задължителното „но“. Но започна учебната година и, за да не си създадете излишни неприятности, опитайте се да останете на едно място и да се отдадете на уроците.

 

Скорпион

Скорпиончета, навлизате във вълнуващ период. Предстоят ви дни, в които ще усетите и ще разберете защо понякога хората, които харесвате, се плашат от вас и ви изоставят. Ако не си затворите очите за тези истини, ще можете да оправите нещата. И не забравяйте, че отношенията винаги са двустранни. Не е достатъчно да играете ролята на добър слушател, нужно е и вие да споделяте.

 

Стрелец

Не ви се стои на едно място на вас, стрелци. Все мислите къде да отидете, а е само първата учебна седмица. Разбирам любопитството ви да видите колкото може повече от света, но сега е по-добре да успокоите мислите си и да се концентрирате в училище. Не изпускайте уроци и домашни. А мечтите си… Защо не ги записвате или рисувате. Първата ваканция не е чак толкова далече!

 

Козирог

Тази седмица е блестяща за вас, козирози. Омайвате с лекота, приятелите ви се доверяват и дори не е нужно да се борите за тяхното внимание. Активни сте, изобретателни и забавни. Обаче е добре да внимавате кого допускате твърде близо до себе си. Ако твърде широко отворите „вратите“ към себе си, е неизбежно да бъдете разочаровани. Просто не всички ще отговорят на вашите очаквания.

 

Водолей

Водолейчета, сменяте настроението си много бързо, което затруднява близките и приятелите ви. Те се чудят как да реагират и как да говорят с вас и, ако продължавате да играете тази игра дълго време, ще изгубите приятели. Обърнете им внимание, вслушайте се в думите им и не бъдете така високомерни. Вярно е, че сте талантливи и това ви дава право да имате самочувстве, но бъдете и добри хора.

 

Риби

Рибки, вашата интуиция през тази седмица е във върховата си форма. И вие ще бъдете, ако я слушате и й се доверявате. Намирате се в твърде добра позиция и само от вас зависи как ще подредите отношенията си с околните. Останете си така оптимистично настроени, за да не разочаровате онези, които искрено се стремят да спечелят приятелството ви.

 

 

снимка на корицата: pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *