НовиниСлед училище

„ТийнБорба“ за девети път излиза на хартия

Скъпи приятели и читатели на сайта „ТийнБорба“, време е за новия хартиен брой, който е вече е номер 9. Ще го намерите в утрешния брой на в. „Борба“.

Броят започва с текста на Виктор Калицов, който вече е осмокласник в Професионалната езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. С помощта на управителя на книжарница „Хеликон“ Стефка Чернева, Виктор ни разказва за любимите автори и книги на тийнейджърите.
На страницата на хартиената „ТийнБорба“ ще прочетете прекрасния текст „Сребърно и ново, от пекарната на морските вълни“ на талантливата Диляна Върбанова, която от тази година е ученичка в СУ „Емилиян Станев“.
В осми клас вече е и Ивелина Николова, която е сред най-активните ни автори. Ивето вече е ученичка в Старопрестолната гимназия по икономика и ни разказва за своя втори първи 15 септември.
За първи път ви представяме три шестокласнички от ОУ „П.Р.Славейков“ – Мишел Георгиева, Карина Велева и Йордана Петрова. И трите са възпитаничките на Мариана Пенчева и участват в броя със свои есета за училище.
За пътя към театралната сцена чудесен текст ни е написал и единадесетокласникът от Старопрестолната гимназия по икономика Преслав Йорданов. Той ни представя арт работилница „Дионисий“, в която самият той е актьор.
В броя ще видите и изумителните рисунки на Данислав Пъдарев от СУ „Емилиян Станев“, който рисува и в школата на Галя Николова.

Приятно четене! И не забравяйте, че сайтът „ТийнБорба“ е вашата територия. Ако пишете, рисувате, снимате, искате да ни разкажете за любимите си учители, за приятелите си, очакваме вашите текстове на имейлите [email protected] или [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *