Време за купонИзкуствоЛично творчествоМоето хобиНовини

„Празник на природата“ сътвориха децата от Центровете за работа с деца и младежи (снимки)

„Празник на природата“ в с. Церова кория сътвориха децата от Центровете за работа с деца и младежи, участници в екоконкурс „Моята ръка твори, за да съхрани природата“. Участниците представиха в изложба лично изработените изделия, като разказаха за идеята и използваните рециклирани и отпадъчни материали, сред които са пластмаса, кашон, рециклирана хартия и др. Със своите нестандартни екипни проекти се включиха над 30 деца от Центровете за работа с деца и младежи в с. Присово, с. Къпиново, с. Русаля, с. Церова кория, с. Малки чифлик, с. Пчелище и с. Балван. За своето старание децата получиха заслужени индивидуални и групови награди.

Екоконкурсът е организиран в партньорство с Община Велико Търново, Сдружението на кметовете и кметските наместници „Янтра 2001“, Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски“ и Съюза на пивоварите в България.
Конкурсът се проведе в Центровете за работа с деца и младежи под мотото „Заедно за едно по-чисто и добро бъдеще. Нека пазим и ценим природата – тя е наша!“, като част от националната кампания на Съюза на пивоварите: Код „Отговорни заедно”, раздел за чиста природа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *