Време за купонСкъпо дневниче

Тийнхороскоп 28 август – 4 септември: Още малко е лято…

ОВЕН

Романтични, чувствителни и леко отвеяни сте в предстоящата седмица, Овнета, но това е страничен ефект от ваканцията. Имахте вълнуващи преживявания, някои от които все още карат да пърхат пеперуди в стомаха ви. А да не говорим, че още по-емоционални дни предстоят. Но леко забавете топката, тази седмица ви е дадена повече за релакс, наслада от спокойния живот и прочитане на някоя-друга книга от летния списък. Днес денят е отличен за срещи със съученици, с които ще ви е приятно да си побъбрите за даскалото.

ТЕЛЕЦ

Започвате седмицата с удвоени сили и ентусиазъм да свършите нещо, отлагано от много време. Но искам да ви кажа, че ако днес и утре не се напънете, работата пак ще остане несвършена. Защото от сряда ви завърта един вихър, едни телефони и срещи, едни купонджийски вечери… Та чак до неделя. И после много ще съжалявате, че не сте използвали сегашните благоприятни за работа дни. Затова днес и утре запретнете ръкави и свършете обещаното. Двойно по-сладки ще бъдат забавленията после, като знаете, че нищо несвършено не ви тежи на съвестта.

БЛИЗНАЦИ

Доброто ви настроение се дължи на чистата ви съвест и на това, че в момента се разбирате с всички. Няма кавги, няма недоразумения – ето това е любимото ви състояние. Затова с радост поемате всякакви задачи, особено ако са в помощ на околните. Днес и утре от вас се очаква да помогнете нещо вкъщи. После предстоят дни без конкретни ангажименти, но с много срещи и запознанства. В любовта късметът ви е е съвсем явен и ако неотдавна сте се разделили с гаджето, сега или нещата ще се оправят по вълшебен начин, или… ви предстои ново зашеметяващо запознанство.

РАК

Тази седмица е важна за вас, Рачета. Дори само мислите ви имат значение, защото чертаят бъдещи планове. Но освен това ще бъдете и много дейни, ще наваксате дните на бездействие, ще помогнете и на родителите си с нещо вкъщи. Останете позитивни, поставете си реални цели и ще видите, че изпълнявайки ги, ще бъдете по-радостни от всякога. Изобщо, седмицата ви носи радостни преживявания основно в семейна среда. През уикенда вероятно цялото семейство ще отидете някъде и ще се изненадате колко весело може да ви бъде заедно.

ЛЪВ

Повечето от вас тази седмица са извън дома. Където и да сте, хем сте ужасно щастливи, хем в щастието ви се прокрадва зрънце тъга заради осъзнаването, че лятото неизбежно си отива. Рождените ви дни отминаха, дните край морето и те са към края си. Добре че е нетърпението да се срещнете със стари приятели, което тушира предесенната ви тъга. Още утре ще усетите нов прилив на енергия и желание да изпиете докрай последните глътки от ваканцията. В четвъртък с компания ще измислите нещо щуро и много весело, което ще ви кара да се смеете чак до края на седмицата.

ДЕВА

Тази седмица сте лекомислени и доверчиви. Това не е чак толкова лошо, но само ако повечето време си седите вкъщи, четете си книжките и много-много не се хвърляте да реализирате грандиозни планове. Като нищо можете да се заемете с нещо, което да зарежете в средата на деня, подмамени от поредното ново и блестящо предложение. Всичко ви привлича и ви се струва забавно. С тази нагласа по-добре свършете належащи ваши лични задачи, а не такива, които са свързани с други хора, за да не ги подведете. Абе, както казах, тази седмица си четете книжките и всички ще са щастливи.

ВЕЗНИ

Тази седмица сте малко по-тихи и меланхолични и сте на тема равносметка, преоценка на поведението, взимане на важни решения за бъдещето. Към средата на седмицата ще изпитате желание да си изясните всички отношения с хора, с които имате недоизказани неща. Ще си ги кажете, ще ви позаболи, но и ще ви олекне. Ще разчистите и излишните „приятелства“ в социалните мрежи и ще се почувствате много, много по-добре.  Така в края на седмицата ще бъдете готови и в блестяща форма за чудесните изненади, които приятели или близки ще ви поднесат.

СКОРПИОН

Тези дни, мили Скорпиончета, ще усетите и вие жилото… но на любовта. Внезапно запознанство или среща с човек, когото досега слабо сте познавали, ще забие стрелата на Купидон право във влюбчивото ви сърце. И в това не би имало нищо лошо, ако не бяхте толкова нерешителни да споделите чувствата си. Но вие ще си мълчите, ще гледате жално и ще чакате той (тя) сам да се досети… Това само ще ви причини излишни безсънни часове. А иначе планетите са на ваша страна, защото тези дни ви даряват не само със свежи идеи, но и с перфектна физическа форма.

СТРЕЛЕЦ

И на вас, Стрелци, лятото ви се отразява прекрасно! Чувствате се във върхова форма, а и отражението в огледалото доста ви харесва. Де да можеше да се каже същото и за околните! Вероятно сте подразнили някого с високото си самочувствие, но през тази седмица има опасност да ви въвлекат в някаква интрига или да чуете за себе си слух, който не отговаря на истината. Това ще ви нарани, но в крайна сметка ще си кажете, че сте доста над тези хора и неща и ще излезете с достойнство от ситуацията. Така се прави!

КОЗИРОГ

Очаква ви седмица, пълна със задачи. Днес ви е денят, когато ще сте по-свободни. Във вторник ще получите интересно предложение и ще ви обхване ентусиазъм за работа. Ще ви се прииска в изпълнението на някаква задача да се представите възможно най-добре. Само не бързайте, обмисляйте стъпките си. В личен план сте малко напрегнати заради недоразумения и разправии с приятели или родители. Нещата обаче много бързо ще се подредят, ако си кажете какво ви тежи. Мигом ще срещнете разбиране и ще се окаже, че всичко е било съвсем незначително.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата ще ви предложи много възможности, но внимавайте да не получите щедри обещания без покритие. Бъдете с една идея по-внимателни, когато разговаряте с хора, които не познавате много добре. Но пък и прекалената мнителност няма да свърши работа, защото може да отблъснете хора, които са с истински добри намерения. Наложете си спокойствие, мислете позитивно и действайте разумно. Така цялата седмица за вас ще мине неусетно, с приятни емоции и с удовлетворение от добре свършени задачи.

РИБИ

И вие, Рибки, ще плувате в свои води, като само малко трябва да внимавате да не ви хванат в мрежите на някакви клюки и сплетни. Не че не знаете как да излезете с чест от положението… Иначе седмицата е добра, доста активна, но с малки възможности да се разочаровате, защото не всичко, с което се заемете, ще донесе очаквания от вас успех. Но това не значи да се отказвате. В личен план се чувствате щастливи и спокойни, защото в момента отношенията с всичките ви любими хора са в най-добрата си форма. Какво повече да иска човек…

ТийнЗвездоброец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *