Време за купонСкъпо дневниче

Седмичен тийнхороскоп 7-14 август: повече чувства, по-малко разум

ОВЕН

Очаква ви активен и хубав понеделник, който е добро начало на една добра седмица. Ако нещо се обърка, виновни ще сте си вие, заради киселото ви настроение сутрин, което ще подразни околните и настроенията може да се изострят от една такава глупост. Постарайте се да бъдете по-приветливи и усмихнати, дори да се налага да полагате усилия за това. Успеете ли, очакват ви безоблачни дни. Силен ще бъде и петъкът ви, нещо неочаквано и супер приятно ще ви чукне по носа.

ТЕЛЕЦ

 Седмицата ви ще бъде подчинена по-скоро на чувствата, отколкото на здравия разум. Ама всички сме така… нали затова е лято и ваканция! Ще ви се наложи да вземете някакво решение, може би свързано с училище или бъдещите ви ваканционни планове, и ще бъдете доста колебливи. За сметка на това, в сферата на чувствата сте истински вулкан. През цялата седмица ще търсите начин, как да изненадате приятно гаджето, приятелите или любимите хора от семейството.

БЛИЗНАЦИ

Като цяло, тази седмица не възлагайте големи надежди да свършите някаква сериозна работа. Понеделник и вторник обаче изискват да се стегнете и да завършите онези дела, които отлагахте през целия юли. Август вече напредва и ви подсказва, че макар и далече, есента приближава с всички сериозни промени, които ви предстоят. Вярно е, че седмицата не е много подходяща за важни проекти, но ще ви издам една тайна. Сутрините – до към 11 часа, са ви много силни. Ако тогава успеете да се измъкнете от леглото, ще се изумите на какво сте способни.

РАК

И вие през тази седмица сте доста колебливи и нерешителни. Дори и августовските си планове не можете да подредите, камо ли да започнете изпълнението им. Имате смътни желания и очаквания, но нямате ясна концепция, а просто действате хаотично. Успокойте се! Просто първите дни от седмицата – до сряда, се оставете на течението и нека лятото подрежда нещата, както намери за добре. Но в четвъртък запретнете ръкави и свършете всичко належащо. Ще се изненадате колко добре ще ви се получи. В неделя нова тръпка ще разтупти сърцето ви.

ЛЪВ

През седмицата сте активни, дейни, сръчни и амбициозни. Сякаш се е събудила онази част от вас, която диктува вървежа напред. Очаква ви успех и удовлетворение от свършената работа, ако задържите този импулс по-дълго време. И без това се намирате в благоприятен период в дългосрочен план – използвайте го, за да свършите важни неща. Повече внимание трябва да обърнете на отношенията си с околните. Не ги ли пренебрегвате малко напоследък? И май има обидени сред тях заради вашето отношение…

ДЕВА

През седмицата сте силни в мащабното мислене и ви хрумват идеи, които хем за впечатляващи като обхват, хем са лесни за реализация. В сутрешните часове са възможни малки спорове и заяждания с близките, но това ще отмине. От сряда нататък ви очакват нови срещи и запознанства. Ако сте на почивка, страхотните купони просто не ви мърдат. Важно е обаче винаги да имате одобрението на родителите си, защото иначе се очартават люти скандали, които могат да провалят иначе хубавата седмица. Дочетете си книгата, която сте започнали.

ВЕЗНИ

Е, добре, криво започва тази седмица. Понеделникът не е най-добрият ви ден и този път вината за това не е само ваша. Всички са изнервени около вас, затова най-добрата тактика е да проявите разбиране и търпение и просто… да изчакате вторник. След това всичко тръгва по мед и масло. До края – една чудесна седмица на хармонични отношения в семейството и страхотни преживявания с приятели. В почивните дни ще организирате нещо забавно и приключенско. Може би с приятели, може би с родители… И в двата варианта – поварвайте – ще бъде супееееер!

СКОРПИОН

Ваканция е и е време за купон и релакс, но защо вие сте малко тъжни и меланхолични? Тази седмица ще ви занимават въпроси за бъдещето, ще преосмислите връзки и приятелства, ще си дадете сметка кой е на ваша страна и кой не. Чудесно е, че сте в такъв период, използвайте го, за да сложите ред в мислите и отношенията си и след това с чиста съвест да продължите да се радвате на ваканционните дни. Използвайте седмицата пълноценно – прочетете си книгите от списъка, помогнете вкъщи. И се обадете на онова момиче (момче), на което отдавна искате да кажете нещо важно.

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте с новите запознанства. В живота ви ще влезе човек, който ще ви се представи като много верен приятел. Той може би няма лоши намерения, но все още не е заслужил доверието, което вие сте склонни да му окажете. В такива случаи изпитателният срок е задължителен. В сряда помогнете в семейството за нещо важно. Толкова добре ще се справите и близките ви ще бъдат толкова впечатлени, че освен похвала ще си заслужите награда.

КОЗИРОГ

Тази седмица сте прибързани и импулсивни. Освен това умирате да давате съвети. Помислете си вие самите колко мразите това и се възпрете да го правите спрямо другите. Също така изслушвайте околните. Може вашето мнение да не съвпада с тяхното, но няма как да сте сигурни, че вие сте прави. Приемайте хората такива, каквито са, и те ще ви отвръщат със същото. Към края на седмицата ставате по-спокойни, а съответно и по-щастливи. Предстоят вълнуващи срещи!

ВОДОЛЕЙ

Малко напрегната е седмицата, която предстои, но ще се справите. Изникват ангажименти, които не сте предвиждали. В първия момент ще се ядосате, че някой ви разваля ваканционните преживявания, но… не бързайте да се цупите. Захванете се с тази работа, защото от нея ще излезе нещо важно и добро. Освен това изведнъж ще се окаже, че ви е приятно да я вършите, а накрая ще има и награда… Така през следващата седмица ще се наслаждавате на лятото с двойна сила и с чувството за доре свършена работа.

РИБИ

Седмицата е наситена с интересни срещи и контакти. Любопитни сте да се запознаете с нови хора, но внимавайте да не си развалите взаимоотношенията с родителите. Винаги споделяйте с тях, когато в живота ви навлизат нови приятели. Макар че вече започват да ви минават тъжни мисли за наближаващия край на ваканцията, споко, много лято има още! И както се очертава при вас, вълнуващите преживявания ще стават все по-горещи и по-горещи! В четвъртък приятна изненада ще обърне дните до края на седмицата и ще ви осигури преживявания с много вълнения и приключения.

ТийнЗвездоброец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *