Време за купонИзкуствоНовини

„Рицарят на бялата дама“ – филм за съперничество и приятелство

Навън все още е горещо и все още е ваканция. Има време за забавления и едно такова забавление може да бъде гледането на детски филми. А такива има достатъчно, при това някои от тях са много интересни и децата-актьори играят чудесно.

Помните, нали, започнахме да пътуваме назад във времето на нашето детство и детството на нашите родители, за да ви разкажем за някои от най-забавните заглавия.

Гледайте ги, обещаваме ви да се посмеете и със сигурност ще се влюбите в някои от филмите.
Започнахме с „Войната на таралежите“, а сега ви предлагаме още един много забавен филм – „Рицарят на бялата дама“. Той е 3-сериен и разказва за две враждуващи по между си групи – на борците и на шахматистите. И ако в началото едните и другите са съвсем различни, в един момент се оказва, че имат какво да учат едни от други и могат да си помагат в трудни моменти.
Валери, Елка, Тото, борецът Пепи, дългата Спаска са главните герои, които вършат лудориите, попадат в приключения и накрая ставатнай-добри приятели. Във филма участва и Асен Кисимов в ролята на класния ръководител Гърбатко. Това е същият Асен Кисимов, който изпълнява песента във филма „Войната на таралежите“.
Сценарият е написан от Хаим Оливер по едноименния му роман. Музиката във филма е композирана от Атанас Бояджиев и Петър Ступел. И този филм има прекрасна песен, която стана популярна.

Ето песента

А ето и песента на Дългата Спаска „Аз не съм вече дете“

А ето и първия епизод на филма 

Вижте:

„Войната на таралежите“ – любимият филм на толкова много пораснали вече деца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *