Новини

Утре излиза новият хартиен брой на „ТийнБорба“

Скъпи приятели и читатели на сайта „ТийнБорба“, време е за новия хартиен брой, който е вече седми поред. Ще го намерите в утрешния брой на в. „Борба“.

В него сме събрали някои от най-интересните журналистически материали на авторите в сайта „ТийнБорба“, както и много лично творчество.

Броят започва с текстовете на Ивелина Николова и Виктор Калицов. Ивето е написала прекрасен текст, с който си взима довиждане с училището, в което е учила 7 години – ОУ „П.Р.Славейков“, и казва благодаря на всички свои учители.
Виктор, който е възпитаник на ОУ „Димитър Благоев“, и също като Ивето, от следващата учебна година вече ще е в ново училище, е направил интервю с учителя от Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ Евгени Коев. Двамата си говорят за похода „Светият път“, по който преди много години са били пренесени мощите на свети Иван Рилски от Търново до Рилската света обител.
Ще прочете чудесното есе на Диляна Върбанова, която тази година успешно завърши ОУ „Димитър Благоев“, „Дилянка да Дилянка“. И още един кандидат-гимназист, който се разделя с училище „Димитър Благоев“, участва в страницата – това е Гергана Минчева, която е написала стихотворение за планетата Земя.

За първи път в хартиения брой присъстват и две тийнейджърки от СУ „Георги Измирлиев“ в Горна Оряховица – Ивайла Николова и Кристина Койнакова.

И… още две Ивайли имаме в броя – Ивайла Тодорова и Ивайла Крумова, които ще бъдат дванайсетокласнички Професионалната гимназия по аграрни технологии „Цанко Церковски“ в Павликени. И двете бъдещи абитуриентки предложиха на сайта „ТийнБорба“ свои есета.
В броя има и представяне и снимки на 14-годишния Борислав Маринов.
Приятно четене! И не забравяйте, че сайтът „ТийнБорба“ е вашата територия. Ако пишете, рисувате, снимате, искате да ни разкажете за любимите си учители, за приятелите си, очакваме вашите текстове на имейлите [email protected] или [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *