Светът около менСкъпо дневниче

Седмичен тийнхороскоп 3 – 9 юли: заслужена почивка и много забавления с приятели

Овен

Вече може да се отпуснете, овнета. През последните седмици работихте здраво. Е, поне така ви съветваха звездите. Така че, тези, които наистина работиха здраво, сега няма за какво да се притесняват. Можете дори да си позволите да помързелувате, преди, с присъщата ви амбициозност, да се заловите със списъка със задължителни книги. Нямам съмнение, че ще ги прочетете всичките.

 

Телец

Вашата отговорност и упоритост, даде резултати и се надявам да сте доволни от постигнатото. Вие никак не обичате да оставяте работата на половина, затова и много често се налага да впрягате всичките си сили, за да бъде резултатът изключителен. Но сега е лято. До края на юли, че и малко от август, ще ви напомням да не бързате, да дишате, да се забавлявате и да отдъхнете хубаво преди началото на следващата учебна година.

 

Близнаци

Мили, близнаци, за вас започва творчески период и, ако му се посветите, той ще ви изненада и ще ви направи щастливи. Затова не се отклонявайте от целта си, положете усилия и тя ще стане реалност. Само внимавайте тя да бъде реалистична, не се надценявайте, за да не се окаже накрая, че сте хвърлили много усилия в неосъществима цел.

 

Рак

Струва ми се излишно да казвам, че навлязохте в най-вашето време. Не само, защото всички говорят за морето, пясъка, вълните, слънцето, а и защото следващите дни за вас ще са пълни с физическа и психическа енергия. Каквото започнете, ще го приключвате бързо. Ще сте доволни от резултата, удовлетворени и благодарни. Поемете въздух, раци и въздъхнете силно най-после. Плувате в свои води. Насладете се!

 

Лъв
Лъвчета, вие сте така непредсказуеми, понякога нервни, много често интересни, че не можете да останете сами със себе си. Привличате приятели като магнит. Но нали знаете, че приятелите идват не само с радостта си, а и с негативизма си. Той малко ви натоварва, но понеже сте в отлична форма, се справяте. Внимавайте само да не се нагърбвате с много неща наведнъж.

 

Дева

Приключва натовареният период за вас, Деви. Преминахте го успешно, защото сте организирани, стриктни и точни и защото трудно се отказвате, когато сте се заели с нещо. Сега си починете и поемете глътка въздух, най-добре идете някъде сред природата, че там най-лесно и най-бързо се възстановяваме.

 

 

Везни
Скъпи везни, на вас лесно ви се получава да бъдете щастливи, защото не се поддавате твърде за дълго на унинието. Обаче не знам защо понякога си мислите, че щастието само ще намери. Не стига само да мечтаете и да набелязвате цели, нужно е да направите все пак нещо за тяхното реализиране. Не стойте на едно място като царе и царици, задействайте се.

 

 

Скорпион
На вас, скорпиони, от време на време се налага да ви припомням, че физическите тренировки са важни, за да се чувствате добре. Пак ви го напомням. Освен това вече нямате оправдание с уроци и домашни. Излезте малко навън да ви види слънцето, да подишате чист въздух. Ще си отдъхнете от многото задължения, с които сте се натоварили, а и така ще ви е по-лесно да помолите за подкрепа.

 

Стрелец
Стрелци, звездите ви обичат и ще ви помогнат да свършите каквото сте си наумили. Толкова е добър периодът за вас, че ще можете да отхвърлите доста задачи, да направите страхотни жестове, които, вярвайте ми, няма да бъдат отхвърлени или неразбрани. Знам, че често се чувствате така, защото действате и нерядко очаквате и другите да са като вас. Не са. Можете да намалите темпото и да се поглезите.

 

Козирог
Важно е сега да не изневерявате на себе си, козирози. Не допускайте многото приятели, които имате, да влияят на настроението и желанията ви. Казват ви, че сте различни. Така е и в това няма нищо лошо. Ако бъдете себе си, ще натрупате още приятели, ще се запознаете с нови хора и заедно ще се забавлявате.

 

 

Водолей

Вие, водолеи, сте големи късметлии. Звездите пак са благосклонни към вас, но то е, защото сте дейни, идейни, вдъхновени и не се предавате преди поне да опитате. Не се боите от грешки и това ви прави свободни. Продължавайте все така да се срещате с хора, сред тях ще откриете такива, които ще трептят на вашата честота и това ще ви донесе още повече радост.

 

Риби
Вие, риби, сте особено емоционални. Което никак не е лошо, стига да не се съмнявате в радостта, когато я изпитвате и да не затъвате в тъгата, когато я усетите в себе си. Сега като че ли клоните към второто. Но не забравяйте, че всички хора имат такива дни и ще ви разберат, ако не искате да участвате в техните забавления. Но все пак, не стойте вкъщи и сами. Навън ви чакат толкова интересни неща и хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *