Моето хобиНа стадионаТийн успехи

Танцово студио „Динамик“ с два златни медала от международен турнир

Танцово студио „Динамик“ спечели две отличия от Международния турнир по масов спорт „Кралица Аида“ в Хасково. Танцьорите на Валентина Караиванова представиха две хореографии и двата танца получиха отличия.
В състезанието взеха участие 28 момичета и момчета от 7-17 годишна възраст. Наградени с медали за първо място са  и двете групови хореографии „Безвремие” във възраст 7-10 год. и „Обредно наричане” във възраст 14-18 год.

Танцьорите припомнят, че всички почитатели на Модерното танцово изкуство могат да наблюдават и тези отличени хореографии, и всички останали танци на студио „Динамик“, на 23 юни 2023 г., когато е Танцовият концерт под наслов „Динамик – приятелство и ритъм”. Представлението е в МДТ „Константин Кисимов” във Велико Търново от 19.00 ч.

На сцената ще се съберат дългогодишни приятелства, много изненади от широкоспектърния ни екип и най-вече това ще бъде голям празник за всички деца, младежи, приятели и бивши възпитаници на Валентина Караиванова в последните над 15 години активна творческа следа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *