Без категория

Седмичен тийнхороскоп 5-12 май: Направете чистка на лошите приятелства

ОВЕН

В седмицата, която започва днес, се чувствате заредени с енергия, която можете да вложите в идеи за лятото или в срещи с хора, с които имате какво да си споделите едни на други. В училище чувствате, че можете да покажете повече, но онази неувереност вътре във вас все ви пречи… Ето, точно сега е моментът да блеснете. Особено в сряда или в четвъртък…

ТЕЛЕЦ

Както е известно, понеделникът ни е даден, за да си починем от уикенда…, но не и днешният понеделник за вас. Задачите ви чакат още със събуждането, но пък силният старт ще ви направи днес много дейни и енергични. Сряда вечерта посветете на семейството и измислете заедно да направите нещо забавно. Ще се учудите колко добре ще се подреди всичко.

БЛИЗНАЦИ

Изненадващи промени ще настъпят за вас през тази седмица. Не че ще са неприятни, но вие не обичате да ви поставят пред свършен факт. Все пак всичко ще се подреди добре чааак до уикенда, когато ще се почувствате тъжни и разочаровани, може би защото не сте сигурни дали обектът на вашите блянове отговаря на чувствата ви…

РАК

Утре ще изпитате желание да си останете вкъщи, да бъдете оставени на мира и да не правите нищо целия ден. Но тъй като това няма как да стане, ще се заемете с нежелание с рутинните задачи и изведнъж нещата ще потръгнат. Вторникът обаче се очертава да е доста по-активен и благодатен за вас. Ще блеснете със знания и таланти и така – в приповдигнато настроение – ще завършите седмицата.

ЛЪВ

В сряда ще ви се наложи да се видите с хора, които не са ви особено приятни, но се налага да поддържате връзки с тях. Възможно е да се почувствате уморени и натоварени и в следобеда да ви се прииска да останете сами със себе си. Изнадващо обаче ще се увлечете в подготовката на домашните и уроците си (повярвайте, това е възможно!) и денят ви всъщност ще се окаже един от най-резултатните ви. Четвъртък и петък също ще бъдат доста добри за вас.

ДЕВА

През тази седмица е време да си направите оценка за всичко, което сте постигнали през изминаващата учебна година. Оценки в училище, приятелства, довършени и недовършени проекти… Ще си кажете, че можете много повече и тази мисъл ще ви вдъхнови. До края на седмицата ще ви хрумнат нови полета за изява и ще ви обхване огромно желание да действате. В петък успешно ще завършите един малък, но важен за вас проект.

ВЕЗНИ

Не е изключено през тази седмица да се видите с хора, които да запалят вниманието ви по една нова и малко шантава идея. Чудесно е, че веднага ще ви се прииска да действате, но внимавайте кого си избирате за партньор. Идеята е блестяща, но може да се провали с гръм и трясък заради лош екип. Затова контактите ви през тези дни са от особено голямо значение, отваряйте си очите на четири.

СКОРПИОН

Крайно време е да си поставите за цел днес, точно днес, а не утре или другия месец, да подредите гардероба си и да въведете ред в стаята си. Мноооого ви мързи, но като започнете, ще се увлечете и ще ви се стори забавно. Към края на седмицата приятел(ка) ще ви сподели своя тайна, която направо ще ви изуми. Тогава и на вас ще ви се прииска да споделите нещо… Така се получават онези хубави съкровени мигове на истинско приятелство.

СТРЕЛЕЦ

Днес е ден, в който, ако можете да си го позволите, е по-добре да не се захващате с важи задачи. Изпълнявайте си съвестно задълженията вкъщи и в училище, но не се хвърляйте на големи проекти и на промени, които не сте обмислили. Ще дойде време и за това. Тази седмица е по-добре да обърнете внимание на приятели, с които малко сте си обтегнали отношенията. Подайте ръка и всичко ще бъде чудесно.

КОЗИРОГ

Днес до обяд и да имате да вършите нещо – няма да ви спори и едва ли ще го свършите както трябва. Довечера пробвайте да организирате забавна семейна вечер. Първо изненадайте всички с нещо сготвено от вас, а после предложете семейни игри или излизане навън – кино, може би? Седмицата ви ще мине спокойно, без някакви грандиозни постижения, но и без преживявания, които ви разстройват.

ВОДОЛЕЙ

Днес не чак толкова, но утре със сигурност ви очаква благоприятен ден, независимо дали се отнася за учението или за отношенията с приятели. С каквото и да се захванете, ще ви спори. Някак от само себе си ще се решат проблеми, които са ви измъчвали в последните дни и ще разберете, че напразно сте се ядосвали. Събота и неделя са дни, наситени с емоционалност и прозрения, много добри за осъществяване на творческите идеи, които напоследък често ви спохождат.

РИБИ

От днес до сряда са дни на приятелствата за вас. Всичко, което е недоизказано и неизяснено с близки на сърцето ви хора, ще стане ясно. Ще разберете кои са истинските ви приятели, ще се наложи други да ги зачеркнете от списъка. За някои може би мъничко ще пострадате, но накрая ще се почувствате толкова добре… Все пак, покрай тези истории не забравяйте основните си задачи в училище. Ако трябва да оправяте оценки, сега е моментът да поискате да ви изпитат.

ТийнЗвездоброец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *