Моето училище, моят класНовини

Ротари клуб – Велико Търново награди 20 изявени и отлични ученици

20 изявени и отлични ученици бяха наградени от Ротари клуб – Велико Търново. Те са завоювали призови места и са лауреати в националните кръгове на ученически олимпиади и състезания през 2022-2023 година. Наградите се връчват за осми път в рамките на инициативата на РКВТ „Талантливите деца на Велико Търново”. Младите хора са носители на общо 26 отличия в различните надпревари. За пръв път награди получиха и победители в национални състезания по професии. Всички ученици получиха ваучери с левовата равностойност на 300, 200 и 100 лева.
Много сме щастливи, че във Велико Търново има толкова умни, талантливи и ученолюбиви младежи, каза в приветствието си президентът на РКВТ Валентин Михайлов. Той пожела на всички да трупат знания, да завършат престижни университети у нас и по света, но да се върнат и да работят в България. Михайлов специално благодари на учителите и родителите на младите хора за подкрепата, която им дават.
Най-голяма радост за ротарианците бяха признанията на много от наградените, че тези отличия на Ротари клуб – Велико Търново ги вдъхновяват да работят в полза на обществото. Президентът на Ротаракт клуб Адриана Петкова призова наградените да се присъединят към младежките структури на Ротари, и да обединят усилията си за това светът да стане по-добър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *