Моето училище, моят класТийн успехи

Професионалната гимназия в Павликени отпразнува постиженията на своите ученици с „Вечер на победителите“

Професионалната гимназия по аграрни технологии „Цанко Церковски“ в Павликени отпразнува постиженията на своите ученици с „Вечер на победителите“.

Събитието, което се провежда за втора поредна година, събра родители, ученици и партньори на училището. Приветствено слово произнесе директорът на ПГАТ „Цанко Церковски“ Миглена Желязкова, с което поздрави всички гости на мероприятието. 24 –ма са учениците – победители на гимназията, постигнали отличен успех, изявили се в професиите, които изучават и завоювали призови места в регионални и национални състезания през учебната година. Те бяха удостоени със специални грамоти за успехите си, а семействата им получиха лично благодарствени писма. За доброто настроение на гостите се погрижиха музикалната формация при ПГАТ „Цанко Церковски“ и малките таланти Павел Узунов и Петя Нинова.
Гости на Вечерта на победителите бяха заместник – кметът на община Павликени – инж. Анастасия Вачева, директори на училища в общината, бизнес партньорите на училището във всички професионални направления – „Механизация на селското стопанство“, „Полиграфия“ и „Машини и системи с ЦПУ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *