Новини

Утре излиза поредният хартиен брой на „ТийнБорба“

Скъпи автори в сайта „ТийнБорба“, малки приятели и читатели, в навечерието на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, излиза следващият хартиен брой на „ТийнБорба“. Затова и страницата започва с есето на Диляна Върбанова, посветено на учителката й по музика Розалина Петрова. С този текст седмокласничката от ОУ „Димитър Благоев“ спечели първо място в Петия национален журналистически конкурс „Гео Милев“, Стара Загора в раздел „Художествено-публицистични жанрове“.
Потърсете страницата в утрешния брой на в. „Борба“, за да прочетете най-интересните, оригинални и успешни текстове, които излизаха в продължение на месец.
А сред интересните и оригинални находки на младите ни репортери, са още интервюто на Ивелина Николова от ОУ „П. Р. Славейков“ с нейната обичана учителка Грета Гюнева – Косева и есето на Александра Башинова от Професионалната гимназия по моден дизайн „Изкуството в мен – една безкрайна вселена“. Текстът на Александра е за създадената от нея арт рокля, с която тя участва в националното състезание по професии. Ще прочетете още две интервюта – на Виктор Калицов с майстора-кожар Божидар Комитски и на Александра Хаджиева със Стефани Витанова, както и есето на Зара Мирчева за доброто и злото. Ивелина Николова участва в този брой с още един матераил – разказ за младата и талантлива Пресиана Найденова.
Приятно четене! И не забравяйте, че сайтът „ТийнБорба“ е вашата територия. Ако пишете, рисувате, снимате, искате да ни разкажете за любимите си учители, за приятелите си, очакваме вашите текстове на имейлите [email protected] или [email protected]

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *