Без категорияТийн успехи

Състезание „Най-бърз млад строител“ в ПГСАГ „Ангел Попов“

В рамките на организираната от Регионалното управление на образованието кампания „Мисля за моето бъдеще“ в гимназията ни се проведе състезание „Най-бърз млад строител“. Наш гост бе г-жа Юлия Величкова, старши експерт по професионално образование и обучение.

Участие в игрите взеха учениците от 9, 10 и 11 клас специалности „Строителство и архитектура“ и „Архитектурна реставрация“. Надпреварата бе много оспорвана, участниците освен бързина демонстрираха и добра теоретична и практическа подготовка. Подреждаха тухлена зидария, направиха пана от облицовъчни плочи, изчертаваха фасада на двуетажна сграда. Всичко това за време, но и майсторско изпълнение.

Старт на нашето състезание даде инж. Георги Николов, нашият учител по практика, който беше и председател на журито.

Второ място зае отборът на Александра Трифонова, Камелия Павлева, Венцислав Костов, Петър Атанасов и Цветелин Пенчев от 9 клас, специалност „Строителство и архитектура“, а почетното трето място получи отборът на десетокласниците от специалност „Строителство и архитектура“ Кристиан Дуков, Борислав Христов, Виктор Джомов и Калоян Цонев.

Заслужено на първо място се класира отборът от моя клас – Александър Стайков, Виктор Атанасов, Денис Димитров, Георги Христов и аз Габриел Маринов от 11 клас, специалност „Строителство и архитектура“.

 

Габриел Маринов, ученик от 11 клас, специалност „Строителство и архитектура“

В ПГСАГ „Ангел Попов“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *