Скъпо дневниче

Седмичен тийнхороскоп 22-29 май: пролет, изпити, зеленина и хормони

ОВЕН

В прекрасно настроение сте, външно нахъсани и решителни, но всъщност ви е шубе да направите една важна стъпка. Трябва да ви кажа на ухо, че точно сега е моментът да действате, защото планетите са на ваша страна. Вашият ден е сряда, но и през другите дни от седмицата ще имате късмет и можете да го използвате. В училище бъдете изпълнителни. Започнете ли нещо, свършете го, дори да ви коства доста усилия.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица сте силни в общуването, което обаче може да ви донесе неприятности в училище, защото не спирате да бърборите (включително и в час). По време на уроците си затворете устата, но иначе използвайте красноречието си, за да се изясните с обекта на тайната си любов. Иначе вторникът ви е ден за добри дела и ще бъдете много доволни и дори изнанедани от себе си от нещо, което ще направите за друг.

БЛИЗНАЦИ

Сряда ви е силен ден. Намирате се във върхова форма и можете да постигнете добри резултати с каквото и да се захванете. Общувате свободно с хората около себе си и това ще ви помогне да се запознаете с човек, който ще ви бъде важен занапред. Сега му е времето да довършите неща, които сте изоставили преди време, защото са ви се сторили невъзможни за изпълнение, а и малко ви е помързявало.

РАК

Това, че през тази седмица сте галеници на съдбата, се вижда от километри. Радвате се на популярност, търсени сте и често попадате в компанията на хора, които ви се възхищават и ви засвидетелстват подкрепата си. Няма нищо лошо да се възползвате от харизмата си, но тя не е всичко. В четвъртък ще трябва да положите доста усилия, за да поправите нещо – лоша оценка или отношения с приятел.

ЛЪВ

Имате възможност да повишите оценките си, а ако сте си отличник – да започнете нещо ново и необикновено. Също така имате всички дадености от съдбата да сътворите нещо наистина ценно, с което после години ще се гордеете. Силен е творческият ви заряд, използвайте го. Може дори да откриете свои таланти, неподозирани досега. Уикендът е време за приятни изненади, които ще дойдат от близки хора – приятели, братя и сестри или родители.

ДЕВА

Още в понеделник сте готови да започнете с нови планове, идеи и цели. Денят е благоприятен за вас, въпреки че сте емоционално приповдигнати и вземате прибързани решения. Твърде много се влияете от мнението на околните и поради това често допускате грешки. Сряда е ден, в който трябва да сте по-внимателни с думите – без да искате може да нараните някого. Затова пък в четвъртък всички ще ви обичат, защото ще направите нещо мило, и то спрямо човек, когото почти не познавате.

ВЕЗНИ

Тази седмица няма да бъдете в лидерска позиция и като че ли ще останете по-незабелязани, но това пък е златна възможност да си гледате вашата си работа и да свършите важните неща, за които все няма време. Ще почувствате, че малко сте се уморили от това да бъдете център на внимание и няколко дни затишие ще ви се отразят идеално. Почистете и преподредете стаята си, списъка с приятели, лошите мисли в главата си. Ще се почувствате прекрасно.

СКОРПИОН

През седмицата ще имате възможност да правите каквото ви се иска. Това не се случва често, но вие поработихте яко през миналите дни и сега се радвате на приятното гъделичкащо чувство, че сте си свършили работата както трябва. В хармония сте с всички наоколо. Говорите открито, без задръжки и си печелите приятели. В петък приятел ще ви потърси за помощ. Няма да ви коства много да му подадете ръка, затова пък той ще ви бъде истински благодарен.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви седмица, изпълнена с работа и много задачи. Но това не трябва да ви плаши, защото с каквото и да се захванете, ще го свършите с лекота. Използвайте силните си дни, защото те няма да траят вечно. Свършете важните задачи. Помислете и за здравето си – имате нужда от чист въздух и разходки. Ако делничните дни са ви наистина много натоварени, през уикенда си организирайте нещо приятно сред природата с приятели или с родителите.

КОЗИРОГ

Предстои ви натоварена, но успешна седмица. Работата ви спори, а и духът ви е силен и ви помага да борите трудностите. Много е важно, каквото и да започнете, да го правите с мисъл и логика. Не позволявайте на хаоса да развали условията за успех. Във вторник ви очаква приятна изненада. В сряда пък ще се срещнете с приятел, когото отдавна не сте виждали, и ще си спомните колко е забавен. Възможно е да възобновите старото приятелство.

ВОДОЛЕЙ

Лятото е в главата и мислите ви и това никак не ви помага с уроците. Стегнете се, за да не станат големи инфекции и с родителите, и с оценките баш в края на годината. Кажете на вашите как се чувствате и заедно помислете къде да разпуснете за ден-два през почивните дни. Смяната на обстановката ще ви се отрази добре, а и със семейството ще си изкарате славно. Засега оставете мислите за морето, повтаряйте си, че и без това е още студено…

РИБИ

Малко по-тихи и замислени ще сте през тези дни. Не че нямате настроение, просто това е от пролетта и в тази лека тъга няма нищо лошо. Може би точно в такова състояние хората на изкуството създават най-добрите си творби… Чувствате, че сега не ви е време за шумни компании, а за съкровени разговори с близък приятел. Всъщност през седмицата ще се чувствате добре, а вашата вглъбеност ще ви помогне да се справите с куп важни задачи.

ТийнЗвездоброец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *