Моето училище, моят класНа учителя с любовНовини

Звездно тържество и за абитуриентите на Горна Оряховица

200 абитуриенти от четири училища в Горна Оряховица дефилираха тази вечер по червения килим. За да ги аплодират на пл. „Георги Измирлиев“ се събраха много техни роднини, близки и приятели.
По традиция всички абитуриенти получиха лично послание от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. С това, което вече знаеш от учителите и от семейството си, ще се опитваш да превръщаш препятствията в решения и поуки.
Оттук насетне започва истинския път! В него отговорността за делата ти е твоя. Постъпвай честно и бъди добър човек, се казва в посланието на градоначалника към зрелостниците.
Празничното настроение с младите хора споделиха и заместник-кметовете Николай Георгиев, инж. Деница Коева, Григор Минков и секретарят на Общината Анелия Димитрова.
С красиви рокли и костюми първи по червения килим преминаха зрелостниците на Випуск 2023 от СУ „Вичо Грънчаров“, следвани от момчетата и момичетата на СУ „Георги Измирлиев“, ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ и ПГЛПИ „Атанас Буров“.
След дефилето на абитуриентите, последва не по-малко пъстро шествие на автомобили, с които младежите потеглиха към местата за среднощните партита.
На 25 май по червения килим ще преминат зрелостниците на ПГХТ „Проф. -р Асен Златаров“ и ПТГ „Васил Левски“.

снимки и текст: Община Горна Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *