НовиниТийн успехи

„Виргиния балет“ с куп награди от „Танцова въртележка“

Момичетата на „Виргиния балет“ участваха в “Танцова въртележка” – национален танцов конкурс в Горна Оряховица, организиран от НЧ “Напредък – 1869г.”. Както винаги нашите момичета се представиха повече от блестящо и се качиха на почетната стълбичка 42 пъти. Всъщност единствените ни два танца, които не бяха отличени с награда бяха в същата категория с други наши изпълнения и нямаше как да ни връчат две награди в един стил, една категория…

Представихме 44 хореографии в различни стилове заедно с нашите 41 деца и имаме 41 награди + купа Гран При, придружена от парична награда.
Първи места и злато имат 20 от хореографиите, с които участвахме. Сребърните ни танци са осем, а бронзовите ни отличия са седем. Школата бе отличена и с Гран При за цялостно представяне. Специална награда от журито получи Леа Николова за всичките си пет солови изпълнения, тъй като нямаше как да я наградят отделно за всяко от тях. Също така имаме четири поощрителни награди.
За разлика от друг път вместо само със снимки, ще зарадваме нашите почитатели с кратко видео на част от хореографиите, които представихме на Танцова въртележка 2023. Благодарни сме, че можахме да се изявим на тази красива сцена.
Следващото участие на Virginia Ballet ще е в Солун, малко след средата на май… Следете страницата, за да разберете повече и за предстоящата премиера на танцовият ни спектакъл „Тайната градина”, а ако не сте последвали страницата на нашата фондация – сега е момента.
Снимките са от различни конкурси и участие на „Виргиния балет“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *