Новини

Млади приятели, готови ли сте за брой 4 на „ТийнБорба“ в хартиен вариант?

Още един месец измина, откакто сме заедно в пространството на „ТийнБорба“. Утре във в. „Борба“ излиза брой 4 на „ТийнБорба“ в хартиен вариант.

В брой 4 ще прочетете две интервюта. Едното е на нашата най-активна и много талантлива авторка Ивелина Николова, която този път разговаря с актрисата от Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“ Лилия Иванова след гостуването й в ОУ „П. Р. Славейков“. И второто е на още един постоянен наш автор – Виктор Калицов. Неговото интервю е с популярния търновски писател Радослав Гизгинджиев.

Ще откриете и репортажа на седмокласничката от ОУ „Димитър Благоев“ Пламенна Русева, която разказва за срещата на учениците с двамата представители на „Търново ранс – Движение и здраве за всеки“ Калин Василев и Пламен Геров.
И още един репортаж от интересна среща – той е на Карина Генова, член на Клуб ТВ В мреж@та в ОУ „Димитър Благоев“. Карина разказва за срещата на младия зъболекар д-р Трифон Косев с учениците в училището.
Този път в броя има и доста лично творчество на Девора Пенева и Жени Кръстева от СУ „Емилиян Станев“, на малката приказна разказвачка Маргарита Йовчева и на Диляна Върбанова, и двете от ОУ „Димитър Благоев“.
Красивите рисунки в броя са на Аделина Петрова от СУ „Емилиян Станев“, която печели награди от всички конкурси, в които участва.

Още десетки интересни четива, снимки, рисунки и клипове търсете в teen.borbabg.com

Следвайте ни и във Фейсбук, Инстаграм и Ютюб.

 

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

редактор на teen.borbabg.com

Очакваме следващите ви творчески вдъхновения на

[email protected] или [email protected]

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *