Скъпо дневниче

Тийн хороскоп за 24 март – така диктуват звездите, но ние не обичаме диктовки…

ОВЕН

Не прецаквайте петъка заради нетърпението си да дойде събота. Днес сте разсеяни и само голям късмет ще ви спаси от неприятна изненада, особено в последните часове в училище. Вечерта ще се почувствате наистина щастливи, защото пред вас са два свободни дни, в които очаквате, че ще ви се случи нещо хубаво. Излезте с приятели, но се приберете навреме, за да прекарате няколко часа и с близките си.

ТЕЛЕЦ
Никой не знае, че си имате ядове, защото умело ги прикривате. Няма полза от това, само се навивате повече и повече и си го изкарвате на приятели и близки. По-добре споделете какво ви мъчи, това лекува. А кое лекува още по-добре? Да седнете и да сътворите нещо от сърце и да ни го изпратите в ТийнБорба. Чувството, че стотици ваши връстници – познати и непознати, четат вашите мисли, е страхотно.

БЛИЗНАЦИ
Днес сте кротки като агънца. От пролетта ли, от какво, ви е обзела една доброта и нямате желание да се карате с никого. Околните ще забележат това и наистина ще им бъде приятно да си общуват с вас. Всеки обича лъчезарните хора. Съветът на звездите е малко подличък, но каквито сте чаровници днес, може да успеете да измолите от родителите си нещо, което отдавна искате.

РАК
Първите дни на пролетта ви правят красиви. Уж нищо не се е променило, а тази сутрин в огледалото ви гледа лице, което ви харесва. Тази констатация ще ви зарадва, а радостта още повече ще ви разкраси. Ще преминете през деня като пролетен вятър – с енергия, настроение и топли чувства към околните. Пролетта си знае работата, но и вие помогнете малко. Спрете с тези снаксове.

ЛЪВ
Който си мисли, че да си тийнейджър е лесно, е най-заблуденият човек. Сто неща са ви на главата днес. Много за учене, много извънкласни задачи, обещали сте нещо да свършите вкъщи и няма как да се измъкнете… А единственото, което ви се иска, е да ви оставят на мира, за да можете спокойно да си мечтаете за онова момче (момиче), с което се запознахте наскоро и което не ви излиза от главата…

ДЕВА
Днес ще бъде ден с много смях. Клипчета и чатове ще ви разсмеят до такава степен, че може да си заслужите забележка в училище. Гледайте да не си развалите сами веселото настроение. Ваш приятел ще ви сподели тайна, която хем ще ви зарадва, хем лекичко ще ви загризе червейчето на завистта. Денят ще завърши прекрасно, ако решите да направите нещо добро за другите.

ВЕЗНИ
Всичките ви планове за деня ще се обърнат нагоре с краката още сутринта. Нищо от това, което сте планирали, няма да се случи, но това не е задължително лошо. Даже напротив, ще ви хрумнат нови идеи, ще погледнете по нов начин на стари проблеми и като цяло ще имате един доста успешен ден. Днес сте нестандартни и особени, но на околните това ще им хареса.

СКОРПИОН
Имате толкова много таланти. С каквото и да се захванете, ви се получава добре. Ключът е в думата „да се захванете“, защото това рядко ви се случва. Леко ви помързява (даже тежко), а това е жалко, защото с малко усилия вие можете да покажете на света истинската си същност – тийнейджър с необикновен поглед към света и с умения и сръчности да го пресъздава по най-добрия начин.

СТРЕЛЕЦ
„ТийнБорба“ очаква и вашите творби. Дали рисувате, пишете или създавате музика, тези дни до края на месец март са много силни за вас. Обхванали са ви творчески пориви, които, разбира се, са вдъхновени от една чудесна любов. Мислите ли, че има по-добър начин да споделите чувствата си с любимия човек и с целия свят от това да създадете за него нещо лично и родено от сърцето.

КОЗИРОГ
Днес с приятели ще си говорите за предстоящата кратка ваканция и в разговора ще се родят интересни идеи. Иска ви се във ваканционните дни да свършите нещо важно, което планирате отдавна. Днес ще осъзнаете, че това може да се случи с участието на приятели и да се превърне в незабравимо забавление. Само да напомним, че „ТийнБорба“ си умира да публикува ваканционни истории, а вашата се очертава да е топ.

ВОДОЛЕЙ
Трудна-трудна, колко да е трудна математиката (физиката, химията и другите точни науки, с които се главоболите отдавна). Сложните ви отношения започват от някакъв момент в миналото, когато сте изтървали конете и не сте могли да наваксате. Всичко обаче е поправимо и днес е хубав ден за вземане на решение за това. Поговорете с родители и учители, а защо не и с приятели. Всички ще се радват да помогнат.

РИБИ
Ден за забавление! Нищо че трябва да се ходи и на училище, днес чувствате, че сте си заслужили малко разпускане, защото през седмицата добре се потрудихте. Все пак в часовете бъдете сериозни и съсредоточени и може съвсем непредвидено да ви кацне някоя шестица в бележника. Не дърпайте късмета си за опашката – ако настроението ви е толкова купонджийско, че решите да избягате от час, мнооого лошо ще си изпатите.

ТийнЗвездоброец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *