Тийн хороскоп за 23 март – така диктуват звездите, но ние не обичаме диктовки…

ОВЕН
Пролетта се отразява прекрасно на външния вид и настроението ви… като изключим онази пъпка. Днес е ден за добри дела – дайте на желаещите да препишат домашното ви. Вкъщи ви очаква приятна изненада – никой няма да е нервен и на вечеря дори ще се посмеете заедно. Легнете си навреме, защото утре ще ви е голям зор ставането.

ТЕЛЕЦ
Тръгвате за училище с неприятно чувство. Нещо не сте направили както трябва в подготовката си. Въпреки това денят ще мине супер, ще ви се разминат изпитвания и контролни, а обектът на тайната ви любов от другия клас ще ви заговори. Не губете ума и дума, защото от вас зависи как ще се развият отношенията ви занапред.

БЛИЗНАЦИ
Неотдавнашен конфликт в класа ви кара да отивате на училище без желание. Имайте предвид, че и опонентът ви не се чувства добре и вече е готов да се помирите, но не знае как. Изпреварете го и спечелете по точки. Просто го заговорете, все едно че нищо не е било. Моралната победа ще ви накара да се чувствате прекрасно.

РАК
Стаята ви е толкова разхвърляна, че даже и на вас не ви се влиза в нея. Вече е пролет, отворете широко прозореца, почистете и подредете. Освен похвала от домашните, ще получите и приятния гъдел от добре свършената работа. За да изумите всички, пробвайте се да приготвите вечеря и сложете масата. Ще се превърнете в героя на деня.

ЛЪВ
Във вас напират творчески пориви. Пролетта и една нова любов карат пеперудите в стомаха ви да пърхат. Вместо да висите пред компютъра, седнете пред белия лист и напишете или нарисувайте нещо, слушайки гласа на сърцето си. Може да не се роди шедьовър, но ще си е нещо ваше. Ако се пресрамите, изпратете творбата си на ТийнБорба.

ДЕВА
Време е за промяна, защо не започнете от външния си вид? Една нова прическа прави чудеса. И малко нещо в стила на обличане… И малко повече срещи с приятели. В училище ви предстои изпитване или контролно и това ви притеснява до степен, че не ви се прави нищо, свързано със забавление. Напразно. Доброто настроение ще повиши резултатите ви.

ВЕЗНИ
Малко уморени се чувствате. От пролетта е, но не само. Трябва да намалите часовете пред компютъра или телефона. Порадвайте се на хубавото време. Отворете очите си за красивите и прости неща, за замечтания поглед на онова момче (момиче) от съседния клас към вас. Напишете или нарисувайте нещо, което напира да излезе от сърцето ви.

СКОРПИОН
Днес е ден за добри дела. Помислете с какво да зарадвате близките и приятелите си. Може би като изпълните едно отдавна дадено обещание? Или като се сдобрите с някой, с когото сте се скарали заради глупости… В училище ви върви, ще покажете знания и ще изненадате дори себе си.

 

СТРЕЛЕЦ
Денят ви е късметлийски и трябва да се стегнете, за да получите възможно най-много от него. В училище бъдете активни – знанията ви ще получат висока оценка. С приятелите бъдете открити и естествени и много от тях ще се учудят на неподозирани качества, които откриват във вас. Вкъщи бъдете мили с близките си и им подгответе някаква малка приятна изненада.

КОЗИРОГ
Време е да покажете на света скритите си таланти. Няма смисъл да криете под възглавницата това, което създавате. „ТийнБорба“ може да ви помогне и да ви накара да се чувствате прекрасно след споделените си творчески усилия. Родителите и приятелите ви също ще бъдат очаровани. Само малко смелост се иска!

ВОДОЛЕЙ
Имате много за учене и това още повече спъва работата ви. Нямате никакво желание да започнете и все си намирате нещо друго за правене. Ясно е, че няма как да ви се размине, затова не отлагайте. Намислете си награда за довечера – ако приключите навреме с материала, си обещайте да се заемете с любимото си занимание.

РИБИ
Нямате търпение да дойде уикендът, защото сте планирали разни важни и приятни неща. Обаче преди това ще трябва да отикате четвъртък и петък и гледайте да не провалите сами плановете си. Днес бъдете съсредоточени и активни в клас, а вкъщи се подгответе добре за петък, защото една лоша оценка може много да ядоса родителското тяло…

ТийнЗвездоброец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *