Моето училище, моят класСветът около мен

Мастър клас в туристическата анимация се проведе в Професионална гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“

Туристическата анимация е сравнително млада наука, която мнозина възприемат само като забавление, но тя изисква задълбочени знания в редица области – култура, общуване, рекреация, психическо и физическо възстановяване на здравето и разбира се, многообразие от емоции и преживявания.
Младите аниматори от Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ имаха възможността и удоволствието да участват в мастър клас на един от най-добрите аниматори в България – Павел Павлов.
Работил в над 15 различни хотели, посетил над 30 хотела за обмяна на опит в Хърватска, Черна гора, Канарски острови и Гърция, съсобственик и управител на фирма Super Holiday Entertainment , работеща ексклузивно с хотелите на Melia International в България – испанска верига с много висок стандарт за качество, включваща едни от най-добрите и предпочитани хотели по българското Черноморие за чуждестранни туристи, Павлов има на какво да научи бъдещите си колеги. Учениците видяха разнообразни техники за владеене на аудитория чрез използване на гласа и различни модели на поведение. Усвоиха начални умения за конструиране на анимационна програма. Участваха в решаване на казуси и разрешаване на проблемни ситуации на терен.
Срещата с Павел Павлов даде възможност на младите аниматори да навлязат в дълбочина на аниматорското познание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *