Новини

Време е за третия „хартиен брой“ на „ТийнБорба“

Извъртя се още един месец и е време за третия „хартиен брой“ на „ТийнБорба“. Страницата излиза в утрешния брой на в. „Борба“.
В брой 3 ще прочетете чудесното интервю, което осмокласничката Розанна Мишева направи с популярния психотерапевт и автор Мадлен Алгафари. Ако сте пропуснали текста на Дамян Димитров за това как изкуственият интелект ще повлияе на писателите, непременно си вземете в. „Борба“.
„Хартиеният брой“ на „ТийнБорба“ ще ви предложи още статията на Ивета Еросалимова за срещата на учениците от ОУ „Димитър Благоев“ с психолога Виржини Стефанова, разказа на Диляна Върбанова „Ира и лятото“ и репортажа й за посещението на група ученици в Българския младежки червен кръст.
Ще видите удивителния шестокласник Галин Халачев, който вече е автор на… учебник по география, размислите на Гергана и Калина за това кой е по-богатия – принцът или просякът от едноименната книга на Марк Твен.
В този брой ще прочете отново есето, с което Елена Велчева от Старопрестолната гимназия по икономика „Д-р Петър Аладжов“ спечели специалната награда в конкурса „Моят Левски“.
Приятно четене! И не забравяйте, че сайтът „ТийнБорба“ е вашата територия. Ако пишете, рисувате, снимате, искате да ни разкажете за любимите си учители, за приятелите си, очакваме вашите текстове на имейлите [email protected] или [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *