Моето училище, моят класТийн успехи

Адриана Тодорова от 7а клас е национален финалист в състезанието по английски правопис Spelling bee

Адриана Тодорова от 7а клас в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново е национален финалист в състезанието по английски правопис Spelling bee! След тричасова битка тя безапелационно победи 28 съперници от 4 области на България.
Състезанието се проведе в град Ловеч и това е тринадесетото му издание. Финалът е на 22 април в град София. За класирането си на финал Адриана спечели едноседмичен езиков лагер през месец юли.
Константин Иванов от 5а клас се представи отлично и се пребори за четвъртото място. Сигурни сме, че догодина ще е първенец!

Освен това, на 26 март ОУ „Димитър Благоев“ бе домакин на регионален кръг на Националното състезание по английски правопис Spеlling bee Junior. Състезанието е за ученици от 1 до 3 клас и за първи път се организират регионални кръгове с излъчване на трима национални финалисти. Много вълнения, усмивки, радост, малко сълзи и много знания показаха 38 ученици от 4 области в България. Успех на Камелия от Горна Оряховица, СУ „Вичо Грънчаров“, Пламен и Михаел от Велико Търново, ОУ „Бачо Киро“ на финалния кръг в София!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *