Утре излиза вторият хартиен брой на „ТийнБорба“

Скъпи автори в сайта „ТийнБорба“, малки приятели и читатели, дойде време за втория „хартиен брой“ на „ТийнБорба“. Потърсете страницата в утрешния брой на в. „Борба“, за да прочетете най-интересните, оригинални и успешни текстове, които излизаха в продължение на месец.
Ако сте пропуснали да прочетете в сайта интервюто на Ивелина Николова с директора на ОУ „П.Р.Славейков“ Данка Борисова или пък текстовете на прекрасните Диляна Върбанова, Кайра Добрева и Александра Хаджиева, утре можете да ги откриете във в. „Борба“. Ще ви припомним още интервюто на Виктор Калицов с малката и изключително сърдечна Деница Иванова, която вече за втори път отрязва дългата си коса, за да я дари за изработване на перука. Ще прочетете и интервюто на Зара Мирчева с популярната актриса Здрава Каменова, както и текстовете на Никола, Ивайла и Зейнеп, посветени на темата „Любов“. Всички те са възпитаници на Литературен клуб „Пегас(чета)“ в Общинския детски комплекс в Стражица. А самият Общински детски комплекс ще ви представи осмокласничката Илена Степанова.
Своята представа за любовта представя и Виолета Ибрямова, която е първият ни автор от ЧОУ „Димитър Екимов“ в Русаля.
Приятно четене! И не забравяйте, че сайтът „ТийнБорба“ е вашата територия. Ако пишете, рисувате, снимате, искате да ни разкажете за любимите си учители, за приятелите си, очакваме вашите текстове на имейлите [email protected] или [email protected]

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *