Сърца и любовни цитати за Свети Валентин в ОУ „Димитър Благоев“

Анна-Мария Йорданова
Ивета Еросалимова

В ОУ “Димитър Благоев“ по повод Свети Валентин или така наречения ден на влюбените се случиха няколко различни неща. Първо, сутринта беше открита арт инсталацията „Сърца“ на клуб „Аз творя“ с ръководител госпожа Анита Колева, учител по изобразително изкуство. Откри се и специална стена на любовните стихотворения, написани от Диляна Върбанова от 7 Б клас. Зададохме й няколко въпроса – да разкаже малко повече за себе си и за случилото се в днешния ден:

  • Как мислиш, че мина днес денят. Какви са твоите впечатления?
  • Мисля, че всичко мина по най-добрия възможен начин. Радвам се, че бях част от този екип. И успяхме да раздадем малко любов и хубави думи на нашите скъпи учители.
  • Как измисли стихотворенията, от къде дойде идеята?
  • „Стихотворенио-историите“ ми, както обичам да ги наричам, са написани всичките в различно време, но с една идея- да стоплят хората, които ги четат. Идеите за всичките четири стихотворения, ми дойдоха като „гръм от ясно небе“, неочаквано. Радвам се, че успях да ги запиша тогава.
  • Смяташ ли да организираш още такива инициативи?
  • Да, ние с ученическия съвет сме пълни с идеи, които само чакат да бъдат показани пред училището, а може би и по-далеч…

В междучасията седмокласници от Ученическия съвет подаряваха сърца и пожелания за учителите си, опитвайки се да им се отблагодарят за това, което са им дали тези 7 години. И за край на деня отново нашите приятели от Ученическия съвет изненадаха с малък подарък учителите си – листчета с любовни цитати от известни български автори.

От Анна-Мария Йорданова и Ивета Еросалимова

От 7б ОУ “Димитър Благоев“

Клуб ТВ В мреж@та

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *