Любовта през моите очи

Ивелина Николова, 7 „б“ клас, ОУ „П.Р.Славейков“

През месеца на любовта трябва повече хора да си казват думата „Обичам те“. Не само влюбените, а всички, които се обичат. Аз съм в 7 клас и осъзнавам, че тази дума много рядко я изричам. Затова ще се поправя и ще го правя по-често.
Аз най-много обичам своето семейство. Те са на първо място в моето сърце. Готова съм да направя всичко за тях. В трудна за мен ситуация те винаги са зад мен. Те са хората, които се радват за моите успехи. Хората, които никога не ми мислят лошото.
На второ място в моето сърце са моята любима учителка по история и география – госпожа Грета Косева и моята класна по изобразително изкуство – госпожа Гергана Пенова. На госпожа Косева знам, че винаги мога да и разчитам, знам, че винаги е зад мен в трудни ситуации за мен. Аз много я обичам и съм много щастлива, че тя е част от моя живот.
Моята класна – госпожа Пенова, нея също я обичам много. Тя винаги е била зад мен. Радвала се е на успехите ми. Винаги ми е помагала.
На следващо място са моите приятели. Най-верният ми приятел е Рая-Никол. С нея се познаваме от детската ясла. Израснали сме заедно. Живеем през две къщи. На нея имам страшно голямо доверие. Никога не ми е отказвала, когато съм имала нужда от нейната помощ.

Ивелина Николова, 7 „б“ клас, ОУ „П.Р.Славейков“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *