Моето училище, моят класСътворено в час

Да поканим любовта

С приятни емоции и много усмивки отпразнувахме празника на любовта и виното в Професионалната гимназия по моден дизайн. Обичайте се и бъдете обичани!​ Това бяха пожеланията на учениците от гимназията.

С представяне на учениците от специалност Моден дизайн – дуална форма на обучение, виждането на професия „Козметик и  фризьор“ в различни техни визии за празничния ден в Мoodboard: на тема „Да поканим любовта“- изработени изцяло самостоятелно от учениците.

От училищния ученически съвет по-случай 14-ти февруари учениците направиха собственоръчно сърца за входа на училището, където всеки ученик, учител и родител можеше да постави  посланията си за празника върху сърцата направени с много любов.

Илияна Маламова, зам. председател на Училищния ученически съвет, съдейства за изработката на табло, което стоеше в училище и всеки можеше да се запознае с посланията, написани от всеки един. Тя се включи и в изготвянето на презентация и видео за празника. Стефан Цвятков от 8 клас, също се участва в подготовката.

Това бяха различните дейности и разнородни инициативи, проведени по повод празника на любовта и виното  в нашето училище.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *