Ние сме Junior Band и ви каним на Коледен концерт

 

Ние сме Junior Band и всички сме ученици в СУ „Емилиян Станев“. Заповядайте на нашия Коледен концерт, който е в понеделник – 19 декември в 19 часа в Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“.
Ще чуете нашите най-малки колеги от „Джуниър бенд кидс“, които ще открият вечерта с „Джингъл белс“ и след това ще изпълнят още няколко забавни произведения.
Ние също ще ви изсвирим популярни коледни мелодии, но ще ви представим и нов репертоар. Разбира се, основната част от концерта ще бъде с парчета в любимите ни стилове поп, фънк, джас и техно. Ще ви изпълним на живо и първия ни сингъл – кавър на песента, която направи Графа много известен – „Мама, татко и аз“.
Ако не дойдете, ще изпуснете супер шоу, защото концертът ни тази година е истинска атракция. Но голяма видео стена, нашият приятел Бучката ще прожектира ефекти, които ще визуализират ритъма. Ако не знаете, Бучката е Пламен Йорданов, а неговата фирма се нарича „Би саунд“.
Ние ще бъдем на сцената с нашия диригент Йордан Цветанов. В публиката ще бъде и директорката на нашето училище г-жа Кина Котларска, както и много от нашите учители, съученици и приятели. А със средствата от продадените билети, ще ни ушият нови сценични костюми.
А сега, за да бъдете още по-нетърпеливи, вижте как се забавляваме докато пътуваме за поредния концерт.

Видео ТУК

Junior Band

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *