Малки и големи ученици се включиха в Коледния конкурс на ОУ „П. Р. Славейков“

В началото на месеца на доброто по инициатива на ученическия съвет към ОУ „П. Р. Славейков“ беше обявен Коледен конкурс за учениците от 1 до 7 клас. С голям ентусиазъм и коледно настроение участие взеха над 100 деца в различните възрастови групи.
Творците имаха възможност да изявят дарбите си в различни направления. Най-оспорваните категории бяха за коледна картичка, коледна рисунка и коледна играчка. Малки и големи проявиха креативност при изработването на сурвакници, еко коледни предмети, изработени от рециклирани материали, пресъздаване на коледен обичай. Най-изявените таланти представиха на журито изпълнение на коледна песен и авторско стихотворение. Част от участниците пресъздадоха своята представа за Коледа в презентация.

„Радостни сме, че това, което замислихме, се осъществи. Вярваме, че нашите съученици са инициативни и креативни, когато им се предложи поле за изява. Ученическият съвет към нашето училище работи активно, това е начин да изразим себе си, да бъдем полезни, да изпратим нашите послания до другите. Благодарни сме на г-жа Борисова и г-жа Пенчева, че безрезервно ни подкрепят и застават зад нас!“, споделя Рая, ученичка от 7б клас и член на Ученическия съвет.

Общо 30 конкурсни творби получиха отличие, а награждаването се състоя на 21 декември в училището.

Ивелина Николова, 7 б

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *