Криси, Далия и Алия участват в записа на песента „За мирен свят“

Кристиана Кирилова, Далия Гюлай и петгодишната сестричка на Далия – Алия Гюлай, са великотърновските деца, които участват в записа на песента „За мирен свят”, която е проект, реализиран от авторитетната музикална школа „New voices” с вокален педагог Десислава Станкова.

Въздействащата мелодия, доксващият текст и звънливите нежни гласчета на децата от школата превръщат видео проекта в гълаб – вестоносец. Песента е с актуално послание „ От деца за възрастни” по текст на Живко Колев и музика на Светослав Лобошки! Преди години е била изпълнена от сборна формация звезди – Орлин Горанов, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Илия Агелов и др. , но само като аудио запис. Няма видео реализация на песента от деца или възрастни в интернет пространството.

В песента участват индивидуални изпълнители от 5 до 18 години, от градовете: Търговище, Велико Търново, Русе, Велики Преслав, Попово, Омуртаг. Участниците в песента са победители и носители на Първи награди и Гран при от национални и международни конкурси! А ето и екипа от професионалисти, който работи за осъществяването на проета:

Диян Димитров – звукозаписно студио  “Balxara records” Търговище;

Антон Бориславов – видео оператор и монтаж;

Васил Светулков – Студио „Гриффин студио” гр. Търговище – изработка на рекламни тениски с логото на проекта.

Чуйте песента

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *